Een stedentrip naar Madrid maken, welk vervoersmiddel moet ik nemen?

Madrid is een van de mooiste steden van Spanje. Met bekende plekken en gebouwen als Plaza Mayor, Gran Via, het Koninglijk paleis, Kathedralen en Santiago Bernabeu is er veel te zien. Ook de heerlijke Spaanse cultuur met de lekkere tapas is de Spaanse hoofstad erg in trek bij toeristen. In dit artikel vertellen we meer over de verschillende manieren waarop je Madrid kunt bereiken.

Met het vliegtuig naar Madrid

Je kunt de hoofdstad van Spanje prima bereiken met het vliegtuig. Je vliegt vanaf Amsterdam in zo’n 2,5 uur naar Madrid. Er zijn een groot aantal vliegmaatschappijen die vliegtickets aan, uiteraard bekende reisorganisaties zoals KLM & Airfrance maar ook prijsvechters als Lufthansa & Ryanair. Prijsvechters zijn een prima optie voor deze vlucht, sangezien de reisduur erg kort is naar Madrid.
Als je uit bent op de goedkoopste vliegtickets dan raden wij je aan om vroeg van te voren de reis naar Madrid te boeken. Zo kun je vaak gebruik maken van vroegboekkortingen en heb je nog veel keuze uit vluchttijden.

Met de bus naar Madrid
Een andere optie is een busreis naar Madrid , hierbij heb je twee opties: of een los busticket naar Madrid of een langdurige bus groepsreis naar Madrid. Het losse busticket naar Parijs kost retour zo’n 200 euro en de reis duurt ongeveer 19 uur. Deze kun je boeken bij een maatschappij als Euro Lines.
De groepsreis met de bus naar Madrid bestaat uit een reis van ongeveer 8 dagen waarin je tijdens je reis vele mooie plekken gaat bezoeken. Deze reizen zijn al beschikbaar vanaf 599,- inclusief verblijf!
Wij raden je aan om op de volgende pagina te bekijken. Hierop worden de bus rondreizen naar Madrid duidelijk besproken.