Een stedentrip Brugge heerlijk wegdromen in een korte tijd

Soms wil je gewoon even weg maar heb je niet zo heel veel tijd om een lange of verre reis te maken. Een stedentrip bied je dan een uitkomt. Een van de steden die schreeuwt om een bezoekje is Brugge, de ligging is perfect voor ons Nederlanders want zo’n 2à3 uurtjes in de auto en je bent er al! Brugge is een stadje waar je in korte tijd heerlijk kan wegdwalen. Een stad vol met leuke grachtjes, smalle gezellige straatjes met heerlijke restaurants, de mooiste huisjes en trapgeveltjes. Boek een geweldige stedentrip Brugge!

Vervoersmiddelen tijdens jouw stedentrip Brugge
Elk moment van het jaar is een goed moment voor een stedentrip Brugge. Brugge de perfecte stad voor een romantisch weekendje weg. Het is heel dichtbij Nederland maar het parkeren in Brugge is erg lastig, en tegenwoordig is Brugge voor een groot deel zelfs autovrij. Het openbaar vervoer is een goed middel om jezelf te vervoeren in en rondom Brugge. Je kunt heel makkelijke met de trein naar Brugge toe gaan, als je een paar maanden van te voren deze tickets boekt ben je 32 euro kwijt. In Brugge zelf is het ook heel leuk om een dagje Brugge te gaan verkennen, een leuke manier is dit te doen door een dagje te gaan fietsen in Brugge. Door de vele leuke kanalen en grachten is het ook mogelijk om een boottocht te doen tijdens jouw stedentip Brugge.

Wat kun je nog meer doen in Brugge
Ik kan hier pagina’s mee vullen maar natuurlijk ga ik dat niet doen. Ik raadt je vooral aan om de chocolade van Brugge te gaan proeven , je kan hiervoor langs gaan bij de winkels Chocolaterie Sukerbuyc en Chocolates by Daphe. Je vind ook een hoop leuke vintage winkeltjes in Brugge zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Ook kun je natuurlijk tijdens jouw stedentrip Brugge een gids huren die je langs alle highlights van Brugge neemt, leuk en leerzaam! Kortom er is zoveel dat je kan doen tijdens jouw stedentrip Brugge, teveel om op te noemen. Een perfecte stad om even helemaal weg te dromen!